Průzkum trhu vybraných anorganických kyselin - Kyral, Bohumil (Univerzita Pardubice, 1995)
Cílem práce je průzkum trhu vybraných anorganických kyselin, seznámení s technikou průzkumu trhu, ověření teoretických znalostí v praxi a zmapování zákazníků, jejich požadavky a názory. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická je věnována problematice marketingového výzkumu. Praktická část obsahuje popis předmětu výzkumu, komentář k volbě metody, zpracování výsledků a zhodnocení celého výzkumu.
Marketing research of choice inorganic acids
Keywords: anorganické kyseliny; trh; průzkum; Marketing