Faktory ovlivňující kvalitu života u nemocných v průběhu chemoterapie - Duchoňová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2013)
Tématem této diplomové práce jsou Faktory ovlivňující kvalitu života u nemocných v průběhu chemoterapie. Cílem práce je zjistit a porovnat hodnocení kvality života u pacientů s testikulárními nádory před, během a po léčbě chemoterapií. Teoretická část práce se zabývá problematikou kvality života, chemoterapií a testikulárními nádory. Výzkumný celek je zaměřen na vyhodnocení výzkumných otázek a testování zvolené hypotézy. Při výzkumném šetření byl použit standardizovaný dotazník EORTC QLQ - C30.
Factors affecting life quality of patients during chemotherapy
Keywords: kvalita života; testikulární nádory; chemoterapie; dotazník EORTC QLQ - C30; life quality; testicular tumours; chemotherapy; EORTC QLQ - C30 questionnaire