Multimediální elektronický manuál zařízení pro měření povrchového napětí látek - Netrvalová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2006)
Teoretické základy metod měření povrchového napětí kapalin a pevných látek, význam povrchového napětí v polygrafii, teoretické podklady pro zařízení používaných v laboratořích KPF, multimediální elektronický manuál pro tato zařízení.
Electronic multimedia manual for surface tension measuring instruments
Keywords: povrchové napětí; metody měření; manuály