Metodologie reengineeringu v českých podnicích - Padevětová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje možnosti aplikace reengineeringu v současném českém podnikatelském prostředí.
Methodology of reengineering in Czech companies
Keywords: podniky; Česko; Reengineering; Podniková kultura; řízení podniku