Progresivní formy vzdělávání na Českých drahách - Hudeček, Libor (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza moderních trendů ve vnitropodnikovém vzdělávání, jejich aplikace u ČD.
Progresiv forms of education in the Czech railways
Keywords: České dráhy; vzdělávací programy; výcvik; Intranet