Vliv proměn rodiny na gender - Janošová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na osvojování sociálních rolí. Přibližuje vývoj a formy rodiny a hlavně rozdělení rolí v ní, tedy především rozdělení povinností spojených s provozem domácnosti a finančním zabezpečením rodiny.
The influence of family transformation on gender
Keywords: Gender; Rodina; socializace; Proměna