Efektivita využití balíkového a listovního třídícího stroje v podmínkách nového SPU Pardubice 02 - Čapková, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je zaměřena na zavádění automatizace při třídění balíkových a listovních zásilek na novém sběrném přepravním uzlu Pardubice 02. Popisuje současný způsob zpracování balíkových a listovních zásilek. Dále se zabývá výběrem třídících strojů a zhodnocením, zda je zavedení balíkového a listovního třídícího stroje efektivní.
Efficiency of parcel and letter sorting machine utilization in the conditions of the new SPU Pardubice 02
Keywords: Česká pošta; balíkové zásilky; listovní zásilky; balíkové třídící stroje; listovní třídící stroje; Czech Post; parcels; letters; parcels sorting machines; letters sorting machines