Zavádění autobusů ma CNG v dopravní firmě - Patzelt, Robert (Univerzita Pardubice, 2004)
tato diplomová práce řešá problematiku zavádění zemního plynu v autobusech linkové dopravy.
Launching CNG based coaches in a transportation company
Keywords: Alternativní paliva; zemní plyn; autobusová doprava; ekologické hledisko