Testování účinnosti antikorozních pigmentů typu modofokovaných fosforečnanů - Mičola, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá srovnáním antikorozní účinnosti jednotlivých typů fosforečnanových pigmentů a vlivem jejich modifikace na antikorozní vlastnosti.
Efficiency testing of anticorrosive pigments based on modified phosphates
Keywords: koroze; antikorozní pigmenty; zinkfosfát; objemová koncentrace