Názory a rozpory herbartovské pedagogiky(několik poznámek k Herbartově filosofii pedagogiky) - Somr, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2001)
Článek poukazuje na názory a rozpory v Herbatově filosofii pedagogiky
Keywords: Herbat,J.F.; filosofické hledisko; pedagogika