Využití aplikace MS Office Groove 2007 v akademickém prostředí - Krejčí, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vhodnosti nasazení a využití aplikace MS Groove 2007 v akademickém prostředí. Práce se skládá z pěti částí. První část práce se zabývá řízením projektů, rozdělením různých typů projektů, povinnostmi jednotlivých členů týmu, možnostmi vedoucích a organizací projektového týmu. Ve druhé části práce je popsána aplikace MS Groove 2007. Jsou zde popsány výhody, možnosti a nástroje aplikace, propojení a kompatibilita s ostatními systémy. Třetí část práce vyhodnocuje dotazníkové řešení. Čtvrtá část práce se zabývá srovnáním aplikace MS Groove 2207 s jinými aplikacemi podobného zaměření. Jedná se především o aplikaci Moodle, která je v dnešní době open-source software a o komerční aplikaci ISMUNI vytvořenou Masarykovou Univerzitou. Pátá část práce vyhodnocuje vhodnost použití aplikace MS Groove 2007 v akademickém prostředí.
Usage analysis of MS Groove 2007 in academic background
Keywords: MS Groove 2007; MOODLE; ISMUNI; projekty; Spolupráce; dotazníky; akademické prostředí; Projects; Cooperation; Questionnaires; academic background