Dlouhodobá nezaměstnanost v okrese Ústí nad Orlicí - Vacek, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je poukázat na narůstající problém dlouhodobé nazaměstnanosti v okrese Ústí nad Orlicí, potažmo celé ČR.Práce se zaměřuje pouze na aktivní složku politiky zaměstnanosti a pozornost je věnována právě okresu Ústí nad Orlicí.
Long-term unemployment in the district of Ústí nad Orlicí
Keywords: Nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; Ústí nad Orlicí