Studium výskytu beta hemolytických streptokoků a jejich vlastnosti u psů - Mazúrová, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá výskytem beta-hemolytických streptokoků v klinickém materiálu ze psů, sledováním jejich vlastností a stanovením citlivosti na antibiotika.
Distributiun of beta-hemolytic streptococci isolated from dogs and their characteristics
Keywords: streptokoky; citlivost na antibiotika