Zefektivnění personálních činností ve vybraném podniku - Myšková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na téma personálních činností ve vybrané společnosti. Tyto činnosti jsou popsány a zároveň jsou vysvětleny ve vztahu k personálnímu řízení. Dále je práce zaměřena na jednu určitou činnost na základě volby společnosti, která je detailně popsána a vysvětlena. Zjištění z analýzy jsou reflektována návrhy na zlepšení této personální činnosti a následně zhodnoceny.
Improvement of HR activities in selected company
Keywords: lidské zdroje; personální oddělení; adaptace; zaměstnavatelé; zaměstnanci; human resource; personal department; adaptation; employers; employees