Veřejné prostory - Maštálka, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Článek pojednává o revitalizaci konkrétního sídliště v Hradci Králové a dává ji do souvislosti s významem veřejných prostor. Popisuje základní problémy této hustě obydlené lokality a poukazuje na určitá její specifika. Zároveň uvádí jednotlivé kroky, které činí místní samospráva ve snaze vyřešit objevující se problémy.
Keywords: veřejné prostory; revitalizace; sídliště