Logistika a zásobování ve vybrané firmě - Zářecký, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
První část práce vymezuje základní pojmy z oblasti logistiky a zásobování, vysvětluje cíle a funkci logistiky a logistického řetězce v podniku, úkoly zásobování, řízení zásob a složení logistických nákladů. Druhá část popisuje provoz vybraného podniku a následně vyhodnocení nákladů na udržování zásob a nákladů na dopravu. V závěru je podniku navržena vhodná optimalizace nákladů na logistiku zásobování.
Logistics and supply in the selected company
Keywords: logistika; zásobování; náklady; doprava; optimalizace; logistics; supply; costs; transport; optimization