Analýza nezaměstnanosti v mikroregionu Přelouč - Linhartová, Marcela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá jednotlivými formami nezaměstnanosti a vývojem nezaměstnanosti v mikroregionu Přelouč.
Keywords: Nezaměstnanost; Úřad práce; zaměstnavatelé; Mikroregion; Přelouč