Nákup a spotřeba zeleniny ve východočeských domácnostech - Virág, Ján (Univerzita Pardubice, 2016)
Předložená diplomová práce se ve své teoretické části zabývá zpracováním dostupných informací o chování spotřebitele na B2C trhu. Práce se soustředí převážně na chování při nákupu a věnuje se faktorům, které významně ovlivňují spotřební chování jedince. Praktická část se věnuje zpracování a vyhodnocení primárního kvantitativního výzkumu zaměřeného na nákup a spotřebu zeleniny v domácnostech ve východočeském regionu. Klade si za cíl zjistit, do jaké míry a jakým způsobem je spotřební chování ovlivněno osobními charakteristikami spotřebitelů, resp. jejich domácností.
Purchase and consumption of vegetables in the East Bohemian households
Keywords: B2C trh; analýza zákazníků; spotřební chování; primární výzkum; B2C market; customer analysis; consumer behavior; primary research