Kyberbezpečnost a ochrana dat ve strategiích a projektech Smart Cities - Kysela, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá kyberbezpečností a ochranou dat ve strategiích a projektech Smart Cities ve vybraných světových městech. Práce obsahuje postup pro řešení této problematiky, který se skládá z analýzy a vyhodnocení získaných dat. Výstupem práce je seznam ověřených doporučení.
Cybersecurity and data protection in Smart Cities strategies and projects
Keywords: kyberbezpečnost; ochrana dat; Smart City; strategie; projekty; metoda Delphi; cybersecurity; data protection; Smart City; strategy; projects; Delphi method