Vývoj spotřebitelských cen v 90. letech v České republice - Čápová, Monika (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka pojednává o vývoji inflace měřené pomocí indexu spotřebitelských cen v 90. letech v České republice.
Trend of consumer price index during 90s in the Czech republic
Keywords: Ekonomika; Inflace; spotřebitelský průzkum; Ceny; bydlení; vývoj