Komunikace se zákazníkem ve vybrané organizaci - Šulcová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem bakalářské práce na téma Komunikace se zákazníkem ve vybrané organizaci je objasnit současně využívané propagační aktivity společnosti Jindřich Valenta Concept a následné navržení nových přístupů. Teoretická část je tvořena přehledem pojmů dané problematiky a část praktická se zabývá současně využívanými marketingovými aktivitami, které jsou realizovány s konečnými zákazníky na trzích B2C a následným navržením nových možností.
Communication with a customer in a selected organization
Keywords: marketing; marketingová komunikace; komunikační mix; propagace; marketingové aktivity; reklama; zákazníci; marketing; marketing communication; communication mix; propagation; marketing activities; advertisement; customers