Investování do rodin podílových fondů v ČR - Izáková, Eva (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o investování do rodin otevřených podílových fondů v ČR, provádí analýzu vývoje kurzů podílových fondů a doporučuje vhodnou investiční strategii pro potencionálního investora.
Investing in a family of mutual funds in the Czech Republic
Keywords: Kapitálové trhy; cenné papíry; finanční trhy; Akcie; podílové fondy; investiční fondy; investiční společnosti; investování