Útulky pro zvířata a role médií v jejich fungování - Šafářová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá tím, jak fungují útulky pro zvířata a jakou roli v jejich fungování hrají média. Cílem mé práce je zjistit, jak medializování zvířat z útulku, informací o nich a sdílení jejich příběhů, pomáhá ve fungování útulku. Bakalářská práce je založena na terénním výzkumu a podpořena teoretickými východisky Human-animal studies a antropologií médií.
Animal shelters and the role of media in their functioning
Keywords: Human-animal studies; média; útulky pro zvířata; Human-animal studies; media; animal shelter