Systém environmentálního managementu v chemickém podniku - Böhm, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této bakalářské práce je popsání systémů environmentálního managementu v souladu s jeho standardy, obecnou definicí, funkcí a smyslem. Popisuje metody, které se uplatňují v environmentálním managementu a nastiňuje podpůrné a dobrovolné nástroje, které se dají použít k ochraně životního prostředí na podnikové úrovni.
System of environmental management in chemical enterprise
Keywords: Systém environmentálního managementu; environment; životní prostředí; ISO 14001; EMAS; audit; implementace environmentálního managementu; Systém environmentálního managementu; environment; životní prostředí; implementace environmentálního managementu