Návrh informačního systému pro řízení údržby a oprav moderních železničních kolejových vozidel - Chudlařský, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá údržbou moderních železničních kolejových vozidel a návrhem systému podporujícího řízení a vyšší efektivitu údržby a oprav. Nejprve je popsán současný systém údržby. Dále práce obsahuje přehled systémů pro podporu řízení údržby v různých odvětvích. Nakonec jsou navrženy funkce a datové struktury systému podporujícího údržbu ve společnosti Metrans Dyko.
Design of information system for administration and maintenance of modern railway vehicles
Keywords: lokomotiva; údržba; oprava; informační systém; locomotive; maintenance; repair; information system