Dopravní obslužnost Osoblažska - Helienek, Marek (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem práce je charakterizovat mikroregion Osoblažsko, provést analýzu aktuální dopravní obslužnosti pomocí dopravního průzkumu, toto šetření vyhodnotit a na jeho základě navrhnout změny vedoucí k možnému zlepšení dopravní obslužnosti. Na závěr jsou tyto návrhy zanalyzovány a porovnány s aktuálním stavem. Hlavním úkolem je provést zhodnocení navržených opatření.
Public transport service in microregion Osoblaha
Keywords: dopravní obslužnosti; mikroregion Osoblažsko; osoblažské výběžky; úzkokolejky; public transport services; microregion of Osoblaha; osoblaha tips; narrow gauge railways