Využití marketingu v Karosa a.s. Vysoké Mýto - Štanglica, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je věnována využití marketingu v Karose a.s. a v průmyslu.
Using of marketing in Karosa a.s. Vysoké Mýto
Keywords: Marketing; strategický marketing; Marketingová strategie; podniky; Strategické řízení; Průmysl; Karosa Vysoké Mýto