Charakterizace kolon pro vysokoúčinnou kapalinovou chromatografii - Kusáková, Markéta (Univerzita Pardubice, 1997)
Byla studována chromatografická charakterizace kolon pro vysokoúčinnou kapalinovou chromatografii v systémech s obrácenými fázemi.
Characterization of columns for high-performance liquid chromatography
Keywords: kapalinová chromatografie; kolony; kalibrace; obrácené fáze