Péče o kulturní památky v ČR - Vojáčková, Eva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o systému správy a financování kulturních památek v České republice.
The Care of historical monuments
Keywords: kulturní památky; Památková péče; financování; veřejná správa