Konsolidační centrum pro externí hotové díly ve Škoda Auto a.s. - Penz, Jakub (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zabývá procesy v konsolidačním centru pro externí hotové díly ve Škoda Auto. Zahrnuje teoretické aspekty pro danou problematiku, na kterou naváže analytická část práce. Ta obsahuje popis stávajícího stavu příjmu i výdeje materiálu s následnými statistikami konsolidačního centra. Návrhová část obsahuje různá řešení na zlepšení procesů, která jsou následně zhodnocena.
Consolidation centre for external finished parts in Škoda Auto. a.s.
Keywords: konsolidační centrum; příjem materiálu; měření časů; úspora; consolidation centre; material receiving; time measurement; savings