Likvidita českého kapitálového trhu - Babka, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá likviditou českého kapitálového trhu a porovnáním likvidity jednotlivých způsobů obchodování.
Liquidity of the Czech capital market
Keywords: Kapitálové trhy; likvidita; cenné papíry; burza cenných papírů; burzy; finanční trhy; RM-systém