Návrh uložení a spojení vozidlových skříní jednopodlažní jednotky při použití podvozku typu Jakobs - Navrátil, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá návrhem spojení vozidlových skříní při použití Jakobsova podvozku. Tento návrh je řešen pro jednopodlažní příměstskou jednotku s maximálním dovoleným zatížením na nápravu 18 t.
Design of connection between vehicle bodies by using the Jakobs bogie
Keywords: Jakobsův podvozek; spojení vozidlových skříní; Jacobs bogie; connection of vehicle bodies