Porovnání stavebního spoření s dalšími možnostmi financování bydlení - Kis, Milan (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá porovnáním stavebního spoření s jinými způsoby financování bydlení.
Confrontation building saving with other opportunities of finance housing
Keywords: Stavební spoření; hypotéky; spotřebitelský úvěr; financování; bydlení