Implementace kombinované přepravy do distribuce zkapalněného argonu ve společnosti Linde Gas a.s. - Havel, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na implementaci kombinované přepravy do distribuce kapalných plynů ve společnosti Linde Gas a.s. Jejím zavedením se očekává celkový přínos pro společnost Linde Gas a.s. a to nejen v oblasti úspory nákladů, ale i v oblasti ochrany životního prostředí a zefektivnění logistických procesů distribuce zkapalněného argonu v České republice a Ukrajině.
Implementation of combined transport to distribution of liquefied argon in company Linde Gas a.s.
Keywords: kombinovaná přeprava; kontejnery; logistika; železniční doprava; zkapalněný argon; combined transport; containers; logistics; rail transport; liquefied argon