Změny v projektu a jejich řízení - Klancová, Monika (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá popisem problematiky projektového řízení, konkrétně systémem řízení změn. Jejím cílem je navržení takového systému řízení změn, který by byl efektivní pro projekty realizované v rámci výzev operačních programů Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a napomáhal k jejich úspěšné realizaci. Zároveň respektoval všechna specifika tohoto oboru.
Changes in project and project management
Keywords: project management; process of change management; operational programmes; school project; projektový management; proces řízení změn; operační programy; školský projekt