Marketingové řízení nákupního centra AFI PALACE Pardubice - Pleskotová, Sandra (Univerzita Pardubice, 2012)
Téma diplomové práce se zabývá Marketingovým řízením nákupního centra AFI PALACE Pardubice. Teoretická část hovoří o marketingu obecně, o marketingovém řízení a nákupním chování. V praktické části jsou uvedeny výsledky dotazníkového šetření. Dále je rozpracován konkrétní marketingový plán, včetně rozpočtů.
Marketing management of AFI PALACE Pardubice Shopping Center
Keywords: marketing; marketingové řízení; nákupní chování; dotazníkové šetření; marketingový plán; marketing; marketing management; shopping behavior; questionnaire survey; marketing plan