Organizace regionální a příměstské dopravy po elektrifikaci na trati Brno - Jihlava - Kotyková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu železniční dopravy v kraji Vysočina a v kraji Jihomoravském. Shrnutí poznatků o integrovaných dopravních systémech na území České republiky a v Evropě. Návrh organizace příměstské a regionální dopravy na trati Brno-Jihlava po elektrifikaci.
The transport organization of regional and local traffic after electrification on track Brno - Jihlava
Keywords: regionální doprava; příměstská doprava; Integrovaný dopravní systém; elektrifikace; Brno