Návrh řešení dopravní obslužnosti regionu Mladá Boleslav pravidelnou linkovou autobusovou dopravou - Michalech, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci navrhuje řešení dopravní obslužnosti regionu Mladá Boleslav pravidelnou linkovou autobusovou dopravou.
The project of the traffic service solution by regularly bus route the region of Mlada Boleslav
Keywords: region Mladá Boleslav; Dopravní obslužnost; autobusová doprava; Dotace; linková doprava