Vliv práce na sociální status lidí s mentálním postižením - Bělka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá tím, jak práce ovlivňuje sociální status lidí s mentálním postižením. Zaměřil jsem se na určitou skupinu klientů Denního stacionáře, kteří docházejí pracovat do partnerské kavárny, kde jsem zjišťoval, jak práce ovlivňuje jejich sociální status pohledem jich samých, tak i ostatních členů organizace. V bakalářské práci vycházím z terénního výzkumu, který jsem realizoval v Denním stacionáři a v partnerské kavárně.
Influence of work to social status of people with mental handicap
Keywords: Mentální postižení; práce; sociální status; Mentally disabled; work; social status