PŘEHLED VÝVOJE DIGITÁLNÍCH MÉDIÍ - Vaníček, Michal (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce pojednává o médiích používaných na sálových počítačích a vývoji digitálních médií. V teoretické části je uveden historický vývoj digitálních médií od počátku počítačů. V praktické části je cílem otestovat přenosové rychlosti některých z médií pro velké a malé soubory a porovnat míru využití těchto médií.
OVERVIEW OF DEVELOPMENT DIGITAL MEDIA
Keywords: digitální média; počítače; historický vývoj; přenosová rychlost; digital media; computers; historical development; transmission speed