Projekty vesnických staveb na Jindřichohradecku z doby kolem poloviny 19. století - Škabrada, Jiří (Jihočeský kraj, 2016)
Výběr z bohatého fondu původních plánů pro vesnické stavby jako pramen poznání lidové architektury v jižních Čechách.
Vernacular architecture projects in region of Jinřichův Hradec from around half of 19th century
Keywords: Lidová architektura; stavební plány; jižní Čechy; 19. století; Vernacular architecture; construction layouts; South Bohemia; 19th century