Analýza integrovaného záchranného systému Pardubického kraje - Havlíček, Václav (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce charakterizuje integrovaný záchranný systém, způsob jeho fungování, koordinaci a činnost jeho základních složek. Praktická část bakalářské práce se zabývá integrovaným záchranným systémem Pardubického kraje. Popisuje rozmístění výjezdových míst základních složek integrovaného záchranného systému.
Analysis of the integration rescue system of the Pardubice's district
Keywords: Integrovaný záchranný systém; Hasičský záchranný sbor České republiky; zdravotnické záchranné služby; Policie České republiky; výjezdová místa; plošné pokrytí; integration rescue system; Fire rescue service of CR; emergency medical services; Police of CR; departure places; area coverage