Bytová politika vybraných obcí - Průšová, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na zhodnocení zájmu malých a velkých obcí o bytovou politiku. Celá práce se zabývá obcemi a městy, které se nachází v Kraji Vysočina. Cílem práce jsou přínosy, problémy bytové politiky. V práci je analyzován stav finančních prostředků na bytovou politiku dále pak také využívání obecních bytů a jejich dopad na rozvoj obce. Těchto cílů bylo dosaženo pomocí dotazníkového šetření. U některých vybraných měst a obcí je toto dotazníkové šetření rozšířeno o řízené rozhovory.
Housing Policy of Selected Municipalities
Keywords: obce; rozvoj obcí; místní ekonomický rozvoj; komunální politika; bytová politika; bydlení; byty; municipality/villages and towns; development of municipality; local economic development; local/municipal politics; housing policy; housing; flats