Marketingová komunikace firmy AGC Flat Glass Czech, a.s. - Bruncová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení teorie internetové reklamy, zejména PPC reklamy. Tato forma reklamy je zde vysvětlena praktickým příkladem tvorby kampaně na Skliku. Postup je doplněn o obrázky, které pomohou problematiku snadněji pochopit.
Marketing communication of company AGC Flat Glass Czech, a.s.
Keywords: marketingová komunikace; internetová reklama; PPC reklama; Sklik; marketing communication; internet advertising; PPC advertising; Sklik