Zpracování části podkladů pro územní plán obce Staré Jesenčany - Havel, Michal (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce obsahuje vyhodnocení aktuálního stavu územního plánu obce Staré Jesenčany a jeho změn, které musí být přeneseny do nového. Jsou navrženy entity a jejich atributy pro sběr dat potřebných pro zpracování se zachováním příslušné struktury, kterou požaduje příslušný krajský úřad. Dále je navržen postup, jakým se mají data sbírat a připravit pro další zpracování. Posledním příspěvkem této práce je zpracování vybraných podkladů v prostředí ArcGIS Desktop.
Data processing for plan of territory Staré Jesenčany
Keywords: Územní plán; územní plánování; Staré Jesenčany; entita; Development plan; planning; Staré Jesenčany; entity