Vojenské objekty a pozemky na území Prahy v letech 1866-1918 - Havlice, Kryštof (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce podává nástin dějin vojenských objektů a pozemků na území Prahy v letech 1866-1918 se zdůrazněním převodu některých nemovitostí c.k. vojenského eráru na přažskou obec.
Military objects and lands in Prague 1866-1918
Keywords: vojenské objekty; pozemky; Praha; 1866-1918; převody nemovitostí