On-line marketingová komunikace Dopravní fakulty Jana Pernera ke vztahu ke studentům - Řezníková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na on-line marketingovou komunikaci Dopravní Fakulty Jana Pernera ve vztahu ke studentům. V první kapitole jsou teoreticky rozebrány pojmy marketingové komunikace a on-line marketingu. Druhá kapitola se zabývá analýzou stávající on-line marketingové komunikace Dopravní fakulty Jana Pernera ve vztahu ke studentům. Ve třetí kapitole jsou navrženy opatření pro zlepšení on-line marketingové komunikace Dopravní fakulty Jana Pernera ve vztahu ke studentům.
The on-line marketing communication of the Jan Perner Transport Faculty in relation to students
Keywords: marketingová komunikace; on-line marketing; Dopravní fakulta Jana Pernera; sociální sítě; studenti; marketing communication; on-line marketing; Jan Perner Transport Faculty; social networks; students