Nástroj optimalizace pro vyhledávače SEO jako podpora konkurenceschopnosti pro malé a střední podniky - Kopecký, Jiří (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se věnuje jedné z nejrychleji se rozvíjejících "oblastí" marketingu, tedy online marketingu. V úvodu se práce zabývá základními pojmy internetového marketingu, blíže popisuje nástroj optimalizace webových stránek SEO (Search Engine Optimalization). Zaměřuje se také na další formy online marketingu, například na PPC systémy nebo e-mailing a zmiňuje i nástroje používané k analýze webových stránek. Podstatná část bakalářské práce se zabývá použitím vybraných nástrojů online marketingu a jejich aplikací v konkrétní organizaci.
Optimalization Tool for SEO Search Engines as a Support of Competitiveness for Small and Medium-sized Enterprises
Keywords: marketing; online marketing; e-marketing; SEO; internet; marketing; online marketing; e-marketing; SEO; Internet