Mezikulturní management - Beránková, Dana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřuje na teorii srovnávání národních kultur a její aplikaci při řízení firem v mezikulturním prostředí.
Cross-cultural management
Keywords: řízení podniku; mezinárodní podniky; národní kultura; kulturní prostředí; rozdíly