Analýza nepřímých administrativních nákladů zdanění v Knihkupectví Zdenka Petrová - Petr, Jakub (Univerzita Pardubice, 2009)
Hlavním cílem bakalářské práce je identifikovat a následně analyzovat nepřímé administrativní náklady zdanění v organizaci Knihkupectví Zdenka Petrová. Dalším cílem je zjistit metody optimalizace těchto nákladů a ty aplikovat na danou organizaci.
Analysis of indirect administrative costs of taxation in Bookshop Zdenka Petrová
Keywords: indirect administrative costs of taxation; methods of optimization; induced costs; Identification; analyses; nepřímé administrativní náklady zdanění; metody optimalizace; vyvolané náklady; Identifikace; analýzy